På lördag kan spelet på V75 ge dig 120 miljoner! En ensam vinnare på V75 tar nämligen hem alltihop. För det är inte bara Jackpot på lördag, det är Multijackpot, den största vinstpotten i ATG:s historia.

I veckan är V75 på allas läppar. Under hösten har ATG samlat pengar på hög för att nu på lördag dela ut den i en Multijackpot på 120 miljoner till en ensam vinnare. Vägen till storvinsten går att förutse och för att öka din vinstchans finns professionell hjälp.

Travtjänsten, en avancerad tipstjänst för spel på trav, bättrar på din möjlighet. Trav är så mycket mer än hasard, trav är också ett spel med kunskap. Travtjänsten hade en vinst på 1,9 miljoner kr i september i år, vilket var det system i hela landet som vann mest pengar den dagen. Under sommaren 2017 vann Travtjänsten 2,3 miljoner vid alla rätt på V75.

Vägen till storvinsten behöver inte alls vara svår. Andreas Henriksson är operativ chef på Travtjänsten:
– Så sent som i lördags såg vi att utdelningen för 7 rätt blev 10 miljoner, trots att tre av de sju vinnarna var favoriter.
Det gäller alltså att fastna för rätt favoriter. Och glöm inte bort att du visst kan spika en stor favorit på V75 för att nå miljonerna.
– När vi vann 2,3 miljoner hade vi spikat den största favoriten i omgången, säger Andreas.

Jackpotomgångar ger ett stimulerande detektivarbete. En sådan omgång skjuter Travtjänsten till extra resurser, vänder på några stenar ytterligare. Det gäller att genomsöka förutsättningarna. Att lördagens Multijackpot kommer just nu finner Andreas intressant.
– Det är större chans att det oväntade slår in på hösten än på sommaren. Nu kan väder och vind ställa till det med regntunga banor. Det garderar vi oss för. Många hästar har haft en lång säsong av att tävla på topp. De kan mycket väl vara sämre nu, slitna. Det ökar chansen för att överraskningarna kommer. Sånt är vi med på.

Du får tillgång till Travtjänstens V75-tips genom att skapa ett konto på travtjansten.se. Men redan här kan Henriksson bjuda på en vinnare.
– I den fjärde avdelningen tar du med 13 Gun Palema som spurtade strålande i sin senaste start. Hästen står på tur för seger, säger han. Det kan kosta dig 120 miljoner att missa det.

Vill du lägga ner ännu mindre tid på helgens V75a men fortfarande vara med i jakten på miljonerna går det att ta rygg på proffstippare via Andelstorget. Deras lagsida går att hitta här.