Jackpot på V75 med 53 miljoner kr till en ensam vinnare. Omgången kryddas med att Jägersro kör sitt uttagningslopp till Olympiatravet. Vad passar bättre än att rygga banans egna experter? Säkra en andel i experternas system på Jägersros nya Tillsammans-sida!

Till Tillsammans-sidan nu!

På lördag är det dags för nästa uttagning till Olympiatravet. 1 Jairo kan få en perfekt smygresa medan 2 Dante Boko siktar på ledning hela vägen. Allra bäst kanske 6 Day Or Night In är – 09,6 i comebacken imponerade! 8 Västerboonthenews slipper skorna nu och det hörs på tränare Brindeborg att hästen är redo för en topprestation… Vilket race! Ja, Jägersro bjuder in till en högklassig travfest. Förutom det nämnda storloppet får vi se superlöftet Harran Boko, segerstaplaren Bandit Brick (23 vinster av 25 möjliga!) samt debut i Silverdivisionen för härliga Olle Rols.

Förutom dessa sportsliga läckerheter är det dessutom jackpot på V75. Ingen dålig sådan heller då prognoserna pekar mot att en ensam vinnare kan kamma hem hela 53 miljoner kronor på sju rätt. Att spela tillsammans ökar som bekant möjligheterna till succé och några miljoner är ju inte dumt det heller!

Därför har Jägersro nu dragit igång sin egen Tillsammans-sida där du kan köpa andelar i travexperternas system. Anders Engman, Anders Nilsson och Calle Törnqvist är bara tre av spelläggarna som alltid är pålästa till tänderna. Hockeyprofilen Robin Alvarez är en annan av de vinstsugna travspelarna du kan ta rygg på.

Välj din favorit – det finns något för alla plånböcker!