Vegas Golden Knights överraskade allt och alla genom att gå till Stanley Cup-final förra året. Och oavsett hur det går för laget på isen har Las Vegas plötsligt blivit NHL:s hetaste resmål. Nu har du chansen att följa med EliteProspects och hockeysverige.se till Vegas och se tre stekheta hemmamatcher mot Nashville, Toronto och Arizona! 

Nästa års NHL-resa till Vegas går av stapeln den 11-18 februari och innehåller allt och lite till för att ge dig en fantastisk hockeyupplevelse. Den fantastiska showen och stämningen i T-Mobile Arena i Las Vegas är en upplevelse i sig – men de här matcherna vi erbjuder på den här resan är något alldeles extra.

Vi ser Auston Matthews och John Tavares i ett av ligans just nu hetaste lag: Toronto Maple Leafs. Vi får också se regerande President’s Trophy-vinnarna Nashville Predators besöka Vegas i deras jakt på en ny Stanley Cup-final. Och dessutom blir det ökenderby när Oliver Ekman Larsson och hans Arizona Coyotes kommer på besök.

 Vi bor förstklassigt på helt nyrenoverade och fyrstjärniga The Park MGM Hotel, som ligger alldeles intill arenan och ”The Strip”. Med sina många barer och casinon samt närheten till Vegas nöjesliv är det den perfekta utgångspunkten för en hockeyresa.

 Resan kostar från 18.995 kronor för del i dubbelrum och innehåller:

 – Flyg t/r från Arlanda via London
– Boende, sex nätter på The Park MGM Hotel
– Matchbiljetter till Vegas Golden Knights möten med Toronto, Nashville och Arizona. (Två av matcherna ser vi på ”lower level” och kommer därmed mycket nära spelet!)
– Stadsrundtur i Las Vegas
– Transfer till och från flygplatsen i Las Vegas
– Svensk reseledare

DU SOM HAR ETT AKTIVT PREMIUM-ABONNEMANG HOS ELITEPROSPECTS FÅR JUST NU 500 KRONOR RABATT PÅ DIN RESA! ANGE ”EP PREMIUM” NÄR DU BOKAR RESAN!

Färdledare på resan är Peter Sibner på EliteProspects.com – han är även känd från tidningen Pro Hockey, NHL.com/SV och Hockeysverige.se. Resan arrangeras av Supreme Travel i samarbete med Eliteprospects.com och Hockeysverige.se. 

Frågor? Hör av er till Peter Sibner på  peter.sibner@esmg.se.

 För bokning och mer information – klicka här!

https://supremetravel.nu/nhl-vegas/