Tipsa oss

Har du fått nys om en het övergång? Har du ett tips på en bra artikel? Tveka inte att höra av dig till redaktionen@hockeysverige.se

42 thoughts on “Tipsa oss

 1. Hej! Byt tillbaks till den gamla layouten, den var snygg och praktisk. Den här ger mig en känsla av en billig amatörblogg… tappar helt klart läslusten

  • Kan bara hålla med! Den nya designen är hemsk! Den svarta gamla vara mycket vänligare för ögonen att läsa. Nu blir det rörigt när allt är vitt och flyter ut! Sen är ju AJ-reklamen riktigt dålig. HAHA

 2. Känns som designen liknar lifnews litegrann som jag vill minnas fick en news-sida för varje SHL lag om jag inte minns fel. Hur som helst! Om man mot all förmodan skulle vilja gå ner i botten på sidan och kolla kontaktuppgifter till er eller dylikt så går det inte, förutsatt att man inte fortsätter scrolla tills man kommit ner till den absolut första artikeln ni skrev.

 3. Skärpning för helvete HS! Sidan är ju knappt användbar längre. Hux flux så får man mobilversion när man sitter vid laptop och tvärtom på mobilen!? Om ni har tänkt byta gränssnitt se då i så fall till att testa sidan innan ni sjösätter den. Just nu är den bedrövlig. Ja har läst er sida i många år nu och ser er som den klart bästa hockeysidan på svenska. VOre sjukt trist om det ska falla på ett samarbete med en kass webmaster. hoppas på förbättring.

 4. Kan inte annat än hålla med om att den nya designen verkligen suger. Dessutom så funkar det inte när jag vill ta mig till Mjörnbergs blogg. Det enda som händer när man klickar på länken är att man expanderar SHL länken.

  • Känns som om mitt liv endast kretsar kring websidor som inte fungerar just nu. OS i Viaplay buggar också som fan. Men jag hade högre förväntningar på HS. Jag får just nu bara upp mobilversionen av sidan. Mycket märkligt.

 5. Okej, det var inte bara jag som tyckte att den nya Layouten var väldigt väldigt dålig. Sen om det beror på att vi är vanemänniskor eller att den helt enkelt bara är oöversiktlig, och som någon nämner tidigare liknar en amatörblogg låter jag vara osagt. Jag har kommit på mig själv att söka efter hockeynyheter på Aftonbladet, då vet man att något är galet. Jag misstänker att det redan kostat åtskilliga tusen klicks.

  • Hade det sett mer ut som en proffsblogg om alla nyheter låg i rad efter varandra utan att man behövde klicka nånstans för att komma vidare, eller vad är det som skiljer en sajt från att se ut som en amatörblogg och en proffsblogg?

   • Jag tycker inte sajten ska behöva se ut som en blogg överhuvudtaget :/. Vill egentligen bara ha tillbaka som den var förut. Jag tänker inte ge mig in i någon munhuggning här. Jag ville bara ge min syn på att sajten är mycket mindre attraktiv för min del som den ser ut per idag.

    • Jag vet inte riktigt vad det är för bloggar du besöker som har det här utseendet. Jag vet nämligen inte vilka det är som ser ut på det här viset med tanke på att i princip varenda blogg jag känner till har text på text rakt upp och ner under varandra.
     Men det kanske bara är proffsbloggarna som ser ut så medan amatörbloggarna har en startsida där man får klicka sig in på respektive inlägg via ett nyhetsflöde?

     • Vi släpper amatörbloggen! Det liknar inte på en sån. Det tog jag faktiskt bara baserat på att det lät ganska lustigt när jag läste det innan.

      Jag tycker inte att det ser bra ut, svårhittat oöversiktligt, och det påverkar min upplevelse negativt att besöka sidan efter denna förändring.

 6. Nej det här blev verkligen inte bra. Har försökt att lära mig tycka om den nya designen länge nog nu. Omöjligt att orientera sig, går inte att få någon tydlig överblick, allt är bara en kladdig smet. Ni var bäst innan, kryp till korset och bli det igen. Fram till dess blir det andra sidor för mig tyvärr!

  • Jag utmanar dig att ge en enda rimlig motivering till varför det är omöjligt att få en tydlig överblick på den här sidan, medan det var jättelätt på den gamla.

   • En rimlig motivering är att för mig flyter allting på sidan samman, finns ingen struktur som gör det tydligt för mig som läsare att enkelt navigera mig fram till vad jag finner intressant eller inte. Sen har ni vad jag förstått ändrat små detaljer på sidan till och från. Som den ser ut NU är den ju tydligare än innan. Har besökt er sida minst tio gånger om dagen väldigt länge och ger er gärna konstruktiv kritik för att den ska bli bra. Det är i slutändan vi läsare som ger er möjlighet att ha denna sidan. Men ska man bli bemött med någon slags bli klappad på huvudet attityd så fort man ger kritik är nog ingen intresserad av att titta in på er sida upprepade gånger per dag. Det är en hel kör som tycker att sidan blivit sämre, bemöt inte den med taggarna utåt, då kan det bli ensamt i slutändan. Så jag utmanar er att få till det här till något riktigt bra. Läsarna är inte beroende av er, ni är beroende av dem.

 7. Tycker inte det är något större fel på den nya designen på sidan men en sak stör jag mig ofantligt mycket på. Den svarta video spelaren i kanten som räknar ner från 3 och sen poppar up hela ”%#% tiden bara man råkar ha pekaren på den. För mig händer det typ var tredje artikel jag läser eftersom pekaren oftast befinner sig ungefär där och det blir rejält jobbigt i längden. Kan ni inte snälla göra så att man den inte poppar upp förrän man klickar på den / mångårig läsare av hockeysverge

  • Hej!
   Vi har inte tagit något slutgiltigt beslut om det. Tyvärr har intresset varit svalt, sett till antalet anmälda lag och därför är vi osäkra på om det är värt att köra vidare.

 8. Förlåt men ni kallar er Hockey Sverige o skriver mest bara om NHL? Snälla skippa NHL o lägg energi på SHL – Allsvenskan – Divison 1 o 2 kanske 3 så blir det lite mer spänning att läsa om kul o veta vad som händer i små klubbarna också och det är mer Hockeysverige det 🙂

  • Det är inte aktuellt. Vi skriver om all hockey och just nu har vi närmare 150 SVENSKA spelare i Nordamerika. Faktum är att våra texter om NHL-hockey röner minst lika stor uppmärksamhet som de om SHL och Hockeyallsvenskan, så det vore att skjuta oss själva i foten att sluta med det.

 9. Ett tips att göra sidan bättre kan vara att försöka bädda in NHL Videocenter (http://video.nhl.com/videocenter/) mer och inkorporera den på ett snyggt sätt. Kanske tillföra playlists som summerar nattens svenskmål eller liknande. NHL Videocenter är så bra kodat och responsivt att man borde utnyttja tjänsten så mycket det går.

 10. Det ligger en hel massa länkar ovanför den röda borden som är ”kapade” på mitten så att man bara ser halva orden (chrome, win8), det ser inte alls bra ut. Se bilden:

 11. Sedan en tid tillbaka så har jag problem med reklam som lägger sig över texten i Google Chrome, blir inga sådana problem i IE. Har varit så ett par veckor nu, är jag ensam om problemet? Känns nästan så eftersom det inte är fixat.

 12. Ni kallar Finländare för FINNAR! Det kan bli dyrt att vara rasist! Trodde faktiskt att det finns inte längre men hallå!

  • Finne = Finskspråkig finländare

   Även om man bara skämtar kan det vara spännande att åtminstone hålla sig till fakta.

    • Ja, det är väl rimligt eftersom ordet svenne inte finns i svenska språket? Man är svensk. Att det sen finns korkade kränkta finländare som tycker att ”buhu ska ni säga finnar så ska vi säga svennar då!” säger väl egentligen bara mer om nivån på hur usel koll ni har på ert eget språk än något annat?

     Bara för att ordet finne existerar betyder väl det knappast att ordet svenne, norre, tysse är korrekta ord?

 13. Måste den här Svenska Spel-reklamen dyka upp varje gång man besöker sidan? Trots att man redan svarat på den. Ibland kommer den igen när man trycker på interna länkar också på sidan. Tröttsamt! 🙂

 14. Vore så himla skönt om ni kunde skapa en app å framförallt en resultat-app med live-uppdatering så man kan skrota sportbladets en gång för alla! Bedrövligt att det inte finns en ordentlig app som fungerar till 100% för live-score.

  Inte mer än rätt att Sveriges bästa hockeysajt ska ha sin egna app! Gogogo!

 15. Nu har jag varit på denna sida i 5 minuter och fortfarande inte hittat serietabellen för SHL. Visst är jag väl halvblind eller nåt? För nog har väl en sida som heter hockeysverige.se en serietabell för högsta serien?

 16. Då man ska se senaste avsnittet av powerplay kan det vara problem att hitta bland alla klipp från samma program.
  En bättre uppdelning mellan hela avsnitt och klipp hade uppskattats. Tack på förhand

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *