• Publicerat 24 december, 2016
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
LISTADE. Oliver Kylington, Kirill Kaprizov, Miro Heiskanen och Charlie McAvoy har något gemensamt inför JVM.Foto: Getty Images & All Over Press

JVM-festen står för dörren. För att ge er lite guidning inför turneringen i Montréal och Toronto har jag satt ihop en lista över tio spelare ni bör kasta ett extra öga på den närmaste veckan.

Det blir på sätt och vis ett JVM som saknar den största stjärnglansen. Just nu finns det inte mindre än 16 spelare i NHL som skulle ha kunnat vara med i årets turnering. Bland dem några av ligans mest dynamiska och sevärda unga spelare i Connor McDavid, Patrik Laine, Auston Matthews, Zach Werenski och Mitch Marner.

Men nu glömmer vi dessa herrar för en stund och fokuserar på spelarna som faktiskt kommer att underhålla oss under mellandagarna. Här har jag satt ihop en lista över tio spelare som jag personligen ser fram väldigt mycket emot att få se i turneringen. Det är inte nödvändigtvis de största stjärnorna, utan handlar mer om odraftade unga killar med ett väldigt högt underhållningsvärde i sitt spel.

Som jag skrivit om tidigare går vi tyvärr även miste om USA:s sniper Alex DeBrincat som högst överraskande petades som en av de sista spelarna inför JVM-starten. Han hade varit ett av de givna toppnamnen på min lista. Dessutom missar skadade Brock Boeser, en annan väldigt spännande amerikansk talang turneringen, vilket också är ett enormt avbräck. Det finns dock andra spelare i USA:s lag som är väl värda att ägna lite extra tid åt.

Vill ni se min lista över de största ”stjärnorna” i turneringen kan ni göra det här: http://www.hockeysverige.se/2016/12/22/powerplay-de-ar-jvms-fem-storsta-stjarnor/
Ironiskt nog är DeBrincat ett av namnen på den listan.
Den jinxen…

KLICKA HÄR FÖR ATT TITTA NÄRMARE PÅ MIN LISTA–>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *