• Publicerat 13 september, 2018
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
ADJÖ! Erik Karlssons dagar i Ottawa Senators är förbi.Foto: Bildbyrån

Erik Karlsson trejdad till San José Sharks. ÄNTLIGEN! Ja, äntligen så till vida att det var mäkta skönt att få ett slut på den här soppan. I stället för att skriva någon slags analys av trejden bestämde jag och min podcastkollega Linus Hugosson för att vi skulle vlogga om den stora nyheten. Så blev det…

LÄS ÄVEN: Här är Erik Karlssons första ord efter trejden

Det råkade vara så att vi släppte ett nytt avsnitt av NHL-timmen under torsdagen. Ett förinspelat avsnitt som jag, Linus och Jonatan Lindquist spelade in gemensamt i Stockholm förra månaden. Där pratade vi en hel del om San José Sharks. Helt i onödan. Torsdagskvällens trejd, som såg Erik Karlsson hamna i klubben, ändrar givetvis förutsättningarna för laget ganska rejält. Så ni kan se det här videoinlägget som ett komplement till podden.

Jag och Linus analyserar trejden och hittar en hel del humor såväl som sorg i den. För det är klart att Erik Karlsson helst av allt skulle vilja stanna – under normala förutsättningar. Men det finns inget normalt med Ottawa Senators just nu. Det är ett sjunkande skepp som det gäller att lämna så snabb som möjligt.

Nog babblat. Här är våra tankar kring trejden – och att Oliver Ekman Larsson är ny lagkapten för Arizona Coyotes: