Markus Svensson.Foto: Bildbyrån/Anders Bjurö

Hej svejs!
Valle tillbaka en sväng igen.
I tisdags var Eurosport-gänget i Skellefteå och såg fjolårets SM-finalister städa av Eisbären Berlin och bli klart för kvartsfinal i Champions Hockey League. Nu bär det av vidare ned till Davos, där de kommer att ställas mot bland andra Dick Axelsson och Marcus Paulsson.

Första kvarten mellan Davos och Skellefteå sänder vi på Eurosport den 1 december. Jag, Isabel Boltenstern och Daniel Rudslätt syns i studion medan Robin Fomin kommenterar matchen uppbackad av Jimmie Ölvestad. Hoppas vi hörs då!

När vi ändå är inne på Skellefteå… I samband med vårt besök i Västerbotten passade Isabel på att träffa målvakten Markus Svensson, en synnerligen trevlig kille som i likhet med många andra puckmotare – jag själv inkluderad när jag spelade – har en del intressanta grejer för sig när det ska taggas till inför en match.

I det här sköna reportaget berättar Svensson bland annat hur han brukar kommunicera med pucken inför Skellefteås matcher. Mycket nöje!

KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA EUROSPORT PLAYER!