Foto: Skärmklipp/Eurosport

Hallå!
Valentina här.
I tisdags gjorde vi på Eurosport vår sista CHL-sändning för säsongen när Davos slog ut Skellefteå och avancerade till semifinal. Kul för Dick Axelsson och Marcus Paulsson, inte lika kul för Skellefteå. Davos möter Frölunda i den ena semifinalen medan den andra bjuder på ett helfinskt möte mellan Kärpät och Lukko Rauma.

För egen del har den här resan med Eurosport varit väldigt lärorik och rolig. Det har varit otroligt kul att få bli omgiven med så många sköna och inspirerande människor. Förhoppningsvis är det något jag får chansen att jobba mer med i framtiden.

Under vår sändning från Skellefteå gjorde Gusten Dahlin ett kul litet julreportage med Skellefteås amerikanske forward Terry Broadhurst, som ska till att fira sin första jul utomlands. Broadhurst fick i samband med det testa några av de delikatesser som vi i Sverige gillar att stoppa i oss under julen. Så här tyckte han om det: