Sök
SHL

”Det är sjukt frustrerande”

Jacob Josefson gör nytt försök

Han hoppades på comeback i den andra semifinalen på påskafton, men då hade inte febern släppt. Nu hoppas en spelsugen Jacob Josefson på spel i eftermiddagens tredje semi i Linköping.

– Det känns mycket bättre och jag har ingen feber i dag, sade juniorcentern till difhockey.se under gårdagen.

Han tvingades följa lördagens match från tv-soffan. Det var en tuff upplevelse trots att det slutade gott i och med Jimmie Ölvestads övertidsavgörande.

– Jobbigt att se en sådan match på TV men det verkade vara riktigt bra drag på Hovet. Jag flög upp ur soffan när Falk och Jimmie gjorde mål. Det finns inget värre än att missa de här matcherna för det är dem man vill spela.

Om han spelar i dagens match är upp till tränarna. Han finns i alla fall på plats i Linköping.

– Vi får se hur det känns och om Hardy vill ha mig med. Det är sjukt frustrerande att inte vara med men laget har spelat bra och det var en skön vändning. Det såg stabilt ut, säger Jacob Josefson.

I övrigt saknar Djurgården bara axelskada Mike Zigomanis. I Linköping saknas allt jämt Patrik Zackrisson, Pontus Petterström och Robin Persson. Spelar gör dock Andreas Pihl, som fick matchstraff efter att ha pekat finger åt domaren i den andra semifinalen. Han slapp avstängning.

Text: Uffe Bodin

Den här artikeln handlar om: