Sök
https://www.hockeysverige.se/img/no-image-placeholder.jpg
SHL

Djurgården säkrar ännu en junior

Patric Cehlin kvar till 2012

Härom dagen skrev Jacob Josefson på för kommande säsong. På onsdagen blev det klart att ännu en junior förlänger kontraktet med Djurgården. Det är 18-årige Patric Cehlin som har skrivit på till och med 2012.

Cehlin elitseriedebuterade 2008/09, men tog en näst intill ordinarie plats i Djurgården den gångna säsongen. I grundserien svarade han för elva poäng (5+6) på 54 elitseriematcher samt två assist på 16 matcher i slutspelet.

Patric Cehlin har goda chanser att slå sig in i Roger Rönnbergs första JVM-lag i Buffalo nästa säsong. Han kandiderade om en plats i den gångna säsongens lag, men lyckades inte slå sig in i Pär Mårts lagbygge.

Text: Uffe Bodin

Den här artikeln handlar om: