Sök
SHL

Norsk OS-spelare till Timrå

Röymark skrev på för två år

Han fick inte vara kvar i Frölunda. I stället fortsätter karriären i Timrå. På måndagen meddelade klubben att den skrivit på ett tvåårskontrakt med den norske OS-forwarden Martin Röymark.

– Det är en spännande spelare under utveckling. Han är en laglojal spelare som går till jobbet varje dag och han kommer att passa in i Timrå IK väldigt bra, säger Timrå IK:s sportchef Stefan Lindqvist till klubbens webbsida.

Röymark kom till Frölunda från Sparta Sarpsborg i fjol. I Norge snittade han mer än en poäng per match. I elitserien gick det trögare. På 55 matcher blev det nio poäng (5+4) i grundserien. I slutspelet fick han dåligt med istid och var till och med petad en match. Han lämnade isen poänglös i sex matcher mot Linköping.

Text: Uffe Bodin

Den här artikeln handlar om: