Sök
SHL

Västerås lånar in ännu en back

Modos Eddie Larsson ansluter

Västerås har drabbats av skadebekymmer på backsidan inför kvällens hemmamatch mot Rögle. I går kväll blev det klart att Djurgårdens back Kim Lennhammer lånas in. Nu står det klart att Modos Eddie Larsson gör honom sällskap.

– Vi var tvungna att låna in lite folk på backsidan för att se till att vi kan mönstra ett så slagkraftigt lag som möjligt, säger Västerås sportchef Niklas Johansson i ett pressmeddelande och räknar upp sin långa skadelista.

Andreas Lindh återhämtar sig fortfarande efter den skada han ådrig sig under sommaren. Jonas Emmerdahl är fortfarande inte helt återställd men är på bättringsvägen. Alexander Ribbenstrand klev av söndagens träning med en axelskada och så sent som idag så blev Robin Nilsson sjuk.

Eddie Larsson flyttade till Modo från Linköping för två säsonger sedan. I fjol gjorde han ett mål på 19 elitseriematcher. Den här säsongen har han varit ombytt i fyra matcher. Han har även spelat fem matcher med Modos J20-lag och stått för tre assist.

Text: Uffe Bodin

Den här artikeln handlar om: