Sök
SHL

Södertälje förlänger med nyckelback

Södertälje förlänger kontraktet med succébacken Lukas Kilström. Idag skrev han på för två nya säsonger i Sportklubben.

– Det känns riktigt skönt att förlänga med Lukas, han har en riktigt lyckad säsong bakom sig och vi ser att det finns än mer utvecklingspotential i honom.Lukas personifierar det vi vill att SSK ska stå för, säger sportchefen Per Nygårds i ett pressmeddelande.

Under sin andra elitseriesäsong har 21-åringen gjort två mål och tio assist, men imponerar kanske mest i faktumet att han är +10 och bara varit inne på 16 baklängesmål under säsongen. En stark bedrift i ett lag med -25 och näst flest insläppta mål i Elitserien.

– Jag har haft två riktigt bra år med A-laget där jag känner att jag utvecklats på ett bra sätt. Jag ser fram mot två år till men just nu ligger all fokus på att slutföra den här säsongen på bästa möjliga sätt, säger Kilström själv.

Text: Robert Pettersson

Den här artikeln handlar om: