Sök
Philadelphia

Långtidskontrakt till Flyerstalang

van Riemsdyk klar för sex år

Han är en av de unga spelare som ska täcka det offensiva tomrummet efter den trejdade stjärnduon Jeff Carter och Mike Richards. Nu visar Philadelphia Flyers vilken stor tilltro de har till James van Riemsdyk. På tisdagen skrev klubben ett nytt långtidskontrakt med amerikanen.

Enligt flera källor på Twitter handlar det om ett sexårskontrakt värt mer än 25 miljoner dollar.

22-årige van Riemsdyk NHL-debuterade för Flyers 2009 och har svarat för 36 mål och 75 poäng på 153 NHL-matcher under sina två första säsonger. Den senaste säsongen gjorde han 21 mål under grundserien och ytterligare sju på elva matcher i slutspelet.

Den i New Jersey-födde vänsterforwarden draftades ursprungligen som andra spelare bakom Patrick Kane 2007.

Text: Uffe Bodin

Den här artikeln handlar om: