Sök
SHL

Lämnar Modo för att få speltid

I februari förra säsongen skrev János Hári ett nytt tvåårskontrakt med Modo i slutskedet av sin första säsong i klubben.

Nu lämnar han klubben halvvägs in på det kontraktet.

– Vi har gemensamt kommit fram till den här lösningen. Vi kan inte garantera Janos istid kommande säsong. Med den anledningen har vi kommit överens om att gå skilda vägar. Vill passa på att önska Janos lycka till i framtiden, säger Modos general manager Markus Näslund till klubbens hemsida.

Hári svarade för elva poäng (5+6) på 31 matcher under sitt rookieår i Elitserien, men fick en tung andra säsong där han spenderade mycket tid i J20-laget trots att han var förstaårssenior och noterade bara tre assist på 29 matcher i Elitserien.

I övrigt var han utlånad till Asplöven och Djurgården i HockeyAllsvenskan där han totalt svarade för nio poäng (2+7) på 15 matcher.

Text: Robert Pettersson

Den här artikeln handlar om: