Sök
Södertälje SK

Björklöven tar ytterligare en SSK-spelare

Först gjorde man klart med centern Philip DeSimone från Södertälje. Nu står det klart att kvalserieklara Björklöven plockar in ytterligare en spelare från SSK. Det handlar om forwarden Jesper Thörnberg.
– Jesper är en hårt arbetande forward som spelar med hög fart. Han är målskytt med ett riktigt bra skott och har en attityd i sitt spel som kommer vara värdefullt i kvalserien, säger Jimmy Blixt, sportchef i Björklöven, i ett pressmeddelande.

Thörberg hyrs ut till Björklöven under resten av säsongen. Han har ett optionsår kvar på kontraktet med SSK och kan bli kvar i klubben nästa säsong.

Jesper Thörnberg, med rötterna i HV71, har skjutit 14 mål och svarat för totalt 21 poäng i allsvenskan den här säsongen. Han lånades ut till SSK av HV71 i fjol och återvände till klubben inför den här säsongen när det stod klart att det inte skulle bli någon fortsättning i Jönköping.

 

Den här artikeln handlar om: