Sök
Ottawa

VIDEO: Rookien knockad – skjuten i huvudet av Shea Weber

Det var en tung natt för Ottawa Senators. Inte nog med att de förlorade hemmamatchen mot Nashville Predators med 3-4 efter förlängning, de fick både backen Cody Ceci och målvakten Craig Anderson skadade i matchen.

Ceci försvann i första perioden efter att ha fått ett tungt slagskott i huvudet från Nashvilles hårdskjutande back Shea Weber. Den 20-årige backen lämnade isen med blod rinnande från ena örontrakten och återvände aldrig till spel.

I den tredje perioden tvingades sedan Anderson kasta in handduken efter en kollision med lagkamraten Milan Michalek. Målvakten tycktes få en smäll mot huvudet när en backcheckande Michalek brakade in i honom. Direkt efter avblåsningen begav han sig ut i omklädningsrummet. Robin Lehner ersatte Anderson och stoppade tolv raka skott innan Nashvilles rookieback Seth Jones avgjorde matchen i förlängningen.

Redan innan kollisionen hade Craig Anderson blivit omskakad efter att ha fått ett tungt skott på sig i första perioden. Vem som sköt det? Shea Weber såklart.

Den här artikeln handlar om: