Sök
ÖVRIGT

Sörensen illa ute – trots två nya mål

Nick Sörensen fortsätter att ösa in mål i QMJHL-slutspelet. I det tredje mötet med Rouyn-Noranda Huskies satte Québec Remparts skåning sitt femte och sjätte slutspelsmål. Trots det gick Huskies fram till 2-1 i matcher efter en 5-2-vinst.

Sörensen har svarat för mäktiga åtta poäng (6+2) på de inledande tre slutspelsmatcherna och är med det delad fyra i poängligan och delad etta i målligan.

Poängbäst i slutspelet så här långt är Gatineau Olympiques forward Simon Tardif-Richard som har tio poäng (5+5) på tre matcher.

*****

I OHL-slutspelet gjorde Victor Crus Rydberg i natt sitt första mål för Plymouth Whalers. Han kvitterade till 1-1 i mötet med Guelph Storm och hjälpte på så vis Whalers till en 2-1-vinst på hemmais. Guelph leder serien med 2-1 i matcher.

Den här artikeln handlar om: