Sök
https://www.hockeysverige.se/img/no-image-placeholder.jpg
Nyheter

Mora värvar målvakt – från brittiska ligan

Mora har gjort klart med en av de två målvakter som kommer vakta lagets kasse den kommande säsongen, och man vänder åt ett något oväntat håll.

På sin hemsida bekräftar de nämligen att man gjort klart med den kandensiska målvakten Dan Bakala, som närmast kommer från spel i brittiska Dundee Stars. I Storbritannien var han den gångna säsongen ligans bästa spelare, och nu är det tänkt att han ska imponera även i Sverige.
– Det är en målvakt som jag känner till väl. Det är en hårt arbetande målvakt som ger allt varje dag och aldrig ger upp en enda puck. Han hade en strålande säsong i Dundee, och det känns mycket bra att få hit honom, säger Moras tränare Jeremy Colliton i ett pressmeddelande.

I Mora finns sedan tidigare Jerry Pollastrone, som också hämtades från just Dundee och som känner den 26-årige målvakten mycket väl.

 

Den här artikeln handlar om: