Sök
Rögle BK

KHK:s landslagsman klar för Rögle

Backen Jesper Jensen har lämnat Rögle. Trots det blir det en Jesper Jensen i klubben även kommande säsong. I dag presenterade Ängelholmsklubben centern Jesper Jensen, senast i Karlskrona HK, som sitt senaste nyförvärv.

Rögle har skrivit ett kontrakt med Jesper Jensen som sträcker sig över de kommande två säsongerna.
– Jesper tillför oss offensiv spets och har internationell rutin från ett antal VM-turneringar med Danmark. En fartfylld spelare med stark karaktär. Efter att ha träffat honom utanför isen kändes det ännu mer rätt att värva honom till Rögle BK, säger sportchefen Anders ”Masken” Carlsson på klubbens webbsida.
– Vi tittar väldigt mycket på att de spelare vi skriver kontrakt med ska vara anpassade för det spel vi vill spela, och där passar Jesper väldigt bra. Dessutom är han en vinnare i sin personlighet och det är en annan detalj vi värderar högt för att få en stark grupp.

Jensen kom till Karlskrona från tyska Hamburg Freezers 2012 och gjorde 19 respektive 38 poäng under sina bägge säsonger i Blekinge. På meritlistan har den Nybrofödde dansken fem raka VM-turneringar.

Rögle meddelar även att de har skrivit ett ettårskontrakt med målvakten Stefan Ridderwall. Mer om honom kan ni läsa om här: http://www.hockeysverige.se/2014/04/28/en-riddares-historia-namnet-gor-att-folk-reagerar/

Den här artikeln handlar om: