Sök
Connor McDavid.
OHL

Ingenting stoppar McDavid – ny fyrapoängsmatch

Connor McDavid bara fortsätter dominera fullständigt i OHL. I nattens 5-2-seger för hans Erie Otters mot Plymouth Whalers stod supertalangen för fyra poäng – för andra matchen i följd.

McDavid sköt två mål och passade fram till lika många, och är nu uppe på ett snitt som säger att han gör ett mål per match. Utöver de 13 målen han gjort på 13 matcher har han också noterat 25 passningspoäng. Han leder poängligan sju poäng före Dylan Strome.

McDavid har gjort fyra poäng i tre av hans fyra senaste matcher, och sex gånger totalt under säsongen. Dessutom har han gjort sex mål under den senaste femmatchersperioden. Som om inte det vore nog har 17-åringen fortfarande inte lämnat isen poänglös under säsongen.

Plymouth Victor Crus-Rydberg noterade -1 i plus/minus-statistiken, och lämnade isen poänglös.

Den här artikeln handlar om: