Sök
Niklas Olausson
Schweiziska ligan

Först Arlbrandt – nu stannar även Olausson

Pär Arlbrandt och Niklas Olausson flyttade till schweiziska Biel tillsammans och skrev bara på för ett år inledningsvis.
Arlbrandt valde att förlänga sitt kontrakt med klubben redan i slutet av oktober. På tisdagen gjorde Olausson det samma och förlängde med ett år.

– Jag är mycket glad över att vi kunde få Niklas Olausson att skriva på för ytterligare en säsong efter att Arlbrandt förlängt. Jag vill mena på att detta är en milstolpe för Biel. Enligt min mening är detta två utlänningar över genomsnittet i ligan, säger klubbens chefsscout Thomas Roost i ett pressmeddelande.

Olausson missade åtta matcher fram till Karjala-uppehållet på grund av en tumskada tidigare under säsongen och har bara spelat i 23 av de 31 matcherna, men har samlat ihop sex mål och 16 assist på dessa matcher och är trea i lagets interna poängliga.

Tidigare under säsongen har det spekulerats i att Bern skulle vara intresserade av att knyta till sig Olausson.

 

Den här artikeln handlar om: