Sök
OHL

Nio assist på tre matcher – då lyfter Rasmus Andersson i poängligan

Han svarade för tre nya assist i natt. Nu har den tidigare malmöbacken Rasmus Andersson klivit upp på tredje plats i backarnas poängliga i OHL.

18-åringen var inblandad i tre av de fyra mål som hans Barrie Colts gjorde i 4-2-segern mot Owen Sound Attack. Det ger honom 53 poäng (9+44) på 51 matcher. Bara Sault Ste. Maries Anthony DeAngelo (62 poäng) och Windsors Trevor Murphy (55 poäng) har noterats för fler poäng än Andersson.

Svensken har i och med nattens utdelning samlat ihop nio assist på sina tre senaste matcher och är med den fina poängskörden en av ligans hetaste spelare.

En svensk tog sig in i poängprotokollet i natt. Det var Plymouth Whalers center Victor Crus Rydberg. Den före detta linköpingsjunioren sköt säsongens nionde mål i 5-1-segern mot Saginaw Spirit. Han har därmed samlat ihop 30 poäng (9+21) på 38 matcher.

Den här artikeln handlar om: