Sök
SKÖLDPADDA. Jannik Hansen hånar Dion Phaneuf efter att Torontos kapten inte valt att slåss med Zack Kassian.
Vancouver

VIDEO: Se hånet mot Dion Phaneuf

Dion Phaneuf är ingen populär figur i NHL-kretsar. Det blev inte minst tydligt när hans Toronto Maple Leafs föll med 1-4 mot Vancouver Canucks i natt. Lagkaptenen hamnade i gräl med Canucks forward Zack Kassian i slutet av andra perioden, ett bråk som slutade med att en minst sagt förnärmad Kassian fick matchstraff för att ha varit för våldsam mot domarna i sitt försök att komma åt måtståndaren. Phaneuf, som spelar med en skadad hand, kom däremot undan med två minuter för roughing.

Canucks var missnöjda med att Phaneuf inte stod upp för sig själv och tog fajten med Kassian. När lagets danske forward Jannik Hansen fick chansen att håna backstjärnan i slutsekunderna av den andra perioden tog han den – ordentligt:

Den här artikeln handlar om: