Sök
Chris Abbott
SHL

Kaptenen besviken på Luleå: ”Tycker jag förtjänar mer respekt”

Chris Abbott har gjort sex säsonger i Luleåtröjan, och har de tre senaste burit ett C på bröstet. Nu är han kontraktslös, men det mesta tyder på att det blir en sjunde säsong i Norrbotten för Abbott.

Men förhandlingarna går inte helt smärtfritt. Abbott är inte helt nöjd med hur Luleå skött situationen.
– Jag är besviken på processen, men det är väl nödvändigt. Jag förstår inte riktigt varför det har dragit ut så på tiden. Tränarna vill att jag stannar. Jag tycker att jag förtjänar lite mer respekt när jag spelat sex år i klubben, tidigt visat vad jag vill och dessutom är kapten för laget, säger han till Norrbottens-Kuriren.

Abbott säger samtidigt att han har intressenter även på annat håll. Bland annat har SHL-nykomlingen Rögle nämnts som en framtida klubbadress för både Chris och Cam.
– Men alla vet nog vid det här laget att Luleå är min första prio. Jag vill vara en del av det här laget och fortsätta resan mot att vinna titeln med klubben.

Den här artikeln handlar om: