Sök
Winnipeg

PODCAST: Här är NHL-timmens awards-vinnare

Grundserien är inne i sitt absoluta slutskede. Då passar Linus Hugosson och Uffe Bodin på att utse sina vinnare inför NHL Awards. Detta i det 58:e avsnittet av podcasten NHL-timmen.

Natten mot lördag tar den slut, den 1230 matcher långa grundserien. Och ändå in på mållinjen ser det ut att bli spännande i båda konferenserna. I det 58:e avsnittet av NHL-timmen viker Linus Hugosson och Uffe Bodin en hel del tid åt att titta närmare på tänkbara scenarion inför den rafflande upplösningen, men framför allt åt att plocka ut sina personliga favoriter till att vinna de individuella priserna på NHL Awards efter säsongen.

Dessutom:
* Linus och Uffe pratar man igenom Jaromír Jágrs fantastiska karriär och hyllar det faktum att han vid 43 års ålder fortfarande är sugen på VM-spel – om kroppen håller.
* Man hinner också oja sig över Jack Johnsons finansiella situation. Columbusbacken som blev blåst på pengar av sina föräldrar har återigen blivit blåst. Det leder till en diskussion om hur viktigt det är att omge sig med rätt människor när man börjar tjäna storkovan.
* Vem vinner poängligan och hur få poäng kommer det att krävas för att vinna?
* Och så veckans lag förstås. Nu med en het rookie i Ottawa Senators som har flugit lite under radarn.

Detta och mycket mer i NHL-timmens 58:e avsnitt.

Lyssna via iTunes >>

Lyssna via Acast >>

 

Den här artikeln handlar om: