Sök
Olov Lundqvist
Nyheter

Mora värvar från Asplöven: ”Är en back med bra skridskoåkning”

Mora har gjort klart med backen Olov Lundqvist, som närmast kommer från spel i Asplöven. Lundqvist skrev inför förra säsongen på för Luleå, men fick ingen speltid i SHL. Nu står det klart att han blir kvar i HockeyAllsvenskan en säsong till.

Lundqvist har spelat 200 matcher i HockeyAllsvenskan.
– Detta är en back med bra skridskoåkning och som är stor i kroppen. Han skrev på för Luleå inför förra säsongen men det blev nog inte riktigt som han hade hoppats på. Nu ser han ser fram emot att få komma hit och vi tror att han kommer att få en stor roll i laget, säger Moras tränare Jeremy Colliton till klubbens hemsida.

Lundqvist noterade den gångna säsongen 10 poäng på 47 matcher med Asplöven, och har totalt levererat 67 poäng på sina 200 matcher i den näst högsta serien.

Den här artikeln handlar om: