Sök
Simon Mattsson
Nyheter

Klar för sin femte allsvenska klubb – på två år

Det har blivit en del flyttning för Simon Mattsson de senaste åren. Idag blev det klart att Simon Mattsson kommer att spela för Oskarshamn nästa säsong, och det blir hans femte klubb i HockeyAllsvenskan bara över de två senaste åren.

– Det känns oerhört kul och inspirerande att komma till IKO. Jag har bara hört gott om klubben och staden och vet att man spelar en rolig hockey.Det kommer att bli som en nystart för mig, säger Mattsson i ett pressmeddelande.

21-åringen tillhörde Leksand fram till senare delen av 2013. Han lånades sedan ut till Troja för ett kortare provspel innan han hamnade i Almtuna för att i slutet av säsongen lånas ut till Karlskrona och sedan återvända till Almtuna där han spelade den gångna säsongen och sköt sju mål och tio assist på 50 matcher.

Oskarshamn blir den femte allsvenska klubben han spelat för eller tillhört under de två senaste åren.

Den här artikeln handlar om: