Sök
Daniel Broberg i AIK 2007.
SDHL

Tidigare allsvensk tränare tar över damlag i Riksserien

Han har coachat Hammarby, Oskarshamn och AIK i Hockeyallsvenskan. Efter sju år som sportchef i SDE Hockey tar Daniel Broberg nu klivet in i klubbens damlag och blir tränare i Riksserien tillsammans med Krister Falk.
– Sedan ett par, tre år tillbaka har vi som förening lagt ett allt större fokus på att utveckla vår flick- och damhockey. Att nu få gå in i en mer aktiv roll runt damlaget känns oerhört spännande och stimulerande, säger Broberg, 48, i ett pressmeddelande.

SDE Hockey tvingades kvala sig kvar i Riksserien i fjol. Laget spelade bara in nio poäng på 28 omgångar, hade -105 i målskillnad och var näst sämst efter Sundsvall. I kvalet till Riksserien slutade man på tredje plats efter Djurgården och HV71.

Den här artikeln handlar om: