Sök
Jared Aulin.
SHL

Efter fem år i Sverige – här fortsätter Jared Aulin sin karriär

Efter fem säsonger i Sverige fortsätter Jared Aulin sin karriär på annat håll. Idag skrev han på för spel i Rapperswil, klubben som degraderades från högstaligan i Schweiz i våras och nu gör en omstart i NLB.

33-åringen inledde sin svenska karriär i Leksand i en säsong och bytte sedan till Örebro som han var med och spelade upp i SHL 2013 och därefter gjort två SHL-säsonger i med totalt 51 poäng (14+37) på 97 matcher, där han också varit omåttligt populär bland fansen.

Utöver Aulin gjorde Rappi klart med Andrew Clark, som vann danska ligans poängliga senaste säsongen efter en hård kamp med Henrik Eriksson.
Clark, som spelade för Esbjerg, sköt 75 poäng på 36 matcher i ligaspelet.

Den här artikeln handlar om: