Sök
Niklas Eriksson.
Nyheter

Dubbla kontraktsförlängningar i Almtuna

I vanlig ordning har Almtuna hamnat lite i skymundan under Silly Season. Men efter kvällens två kontraktsförlängningar börjar Uppsalalagets trupp närma sig att bli full.

Idag förlängde nämligen såväl backen Karl Pearson som den egna produkten Mattias Johansson sina kontrakt med klubben. Kontrakten är skriva på ett år.
– Matte är en egen produkt som gått den långa vägen med bland annat utlåning till Division 1 samt spel i Almtuna och samlat på sig erfarenhet av seniorhockeyn. Vi tror han kan ta nästa steg hos oss, säger tränaren Niklas Eriksson till klubbens hemsida.

Karl Pearson kom under förra säsongen från Halmstad, och imponerade på klubbens tränarstab i de 20 matcher han hann spela med Almtuna.
– Nu får vi möjlighet att jobba med honom redan från start. Karl har ett moget spel, är stark och rejäl i närkampsspelet och har ett bra passningsspel. Jag tror han kan växa ut till en bra HockeyAllsvensk back den kommande säsongen.

Almtuna har nu två målvakter, sex backar och elva forwards under kontrakt. Dessutom har man två tryoutbackar på plats med klubben.

Den här artikeln handlar om: