Sök
Andreas Johansson.
SHL

VIDEO: Öppenhjärtig Andreas Johansson: ”Tog bort sportchefens kompisar för de var för dåliga”

Andreas Johansson fick lämna HV71 under uppmärksammade former tidigare i sommar. I en lång intervju med Glimt.tv sitter ”AJ” ned och berättar om hela sin aktiva karriär, där det blev spel i USA, Kanada, Schweiz och Ryssland utöver Sverige.

Han berättar även öppenhjärtigt om den tuffa tiden när han fick sparken av Färjestad, tumören som vände upp och ned på hans liv, samt givetvis förhållandena och tumultet i HV71 under förra säsongen och sommaren.
– Jag tog bort sportchefernas kompisar för att de var för dåliga. Jag hade kunnat göra det lätt för mig och spela dem och så hade vi kommit tia och åkt ut direkt i play-in. Då kanske jag hade haft jobbet kvar, säger Johansson bland annat i intervjun.

Snacket om HV71 kommer cirka 50 minuter in i klippet.

Den här artikeln handlar om: