Sök
Daniel Bernhardt.
SHL

Almtuna lånar in juniorlandslagsman – stannar hela säsongen

Han vann J20-guld med Djurgården förra säsongen, blev poängkung i J20 SuperElit och representerade Juniorkronorna i helgens fyrnationsturnering i Ryssland. Nu lånas forwarden Daniel Bernhardt ut till allsvenska Almtuna under hela den kommande säsongen, skriver UNT.

19-åringen, som draftades av New York Rangers i sommar, blir Almtunas tredje SHL-lån hittills. Tidigare har klubben plockat in Brynäs målvaktstalang Jonas Johansson och Bernhardts lagkamrat från Djurgården, centern Albin Lundin.

Daniel Bernhardt svarade för 61 poäng (26+35) på 44 matcher i J20 SuperElit förra säsongen. Med den noteringen vann han poängligan med tio poängs marginal. Han var även ombytt i två SHL-matcher för Djurgården

Den här artikeln handlar om: