Sök
Jeremy Colliton.
Nyheter

Sex raka segrar för Mora på försäsongen: ”Vill skapa vinnarvana”

Mora IK satsar på ett yngre lag den här säsongen. Om försäsongen är någon slags indikation har klubben hittat rätt i sin satsning. Efter helgens seger i Mora Armatur Trophy, där Sparta Sarpsborg (4-2) och Vita Hästen (4-1) besegrades, har laget sex raka vinster under försäsongen.

Coachen Jeremy Colliton är medveten om att det ”bara” är försäsong, men kan inte se några problem med att vinna matcher – oavsett när segrarna kommer.
– Jag har fått frågan om det är dåligt att vi vinner nu. Men vi måste vara vuxna. Jag förväntar mig att vi ska vinna många matcher i rad även under säsongen och då måste vi kunna hantera det på rätt sätt. Då kan vi lika gärna göra det nu också. Att vinna är en vana, och vi vill skapa en vinnarvana här, säger han till Dalarnas Tidningar.

Mora inleder Hockeyallsvenskan med att möta Bik Karlskoga på hemmais den 12 september.

Den här artikeln handlar om: