Sök
Axel Brage.
Nyheter

På väg mot andra raka nollan – då slog Brage axeln ur led

Axel Brage var på väg mot sin andra raka nolla inom loppet av tre dagar när olyckan var framme. Med drygt halva tredje perioden kvar att spela av hemmamötet med Asplöven slog Vita Hästens stjärnmålvakt ena axeln ur led, rapporterar nt.se.

Brage hade räddat samtliga 19 skott i 3-0-vinsten när han fick hjälpas av isen i Himmelstalundshallen med väldiga plågor. Han ersattes av debutanten Fredric Andersson, 17, som räddade fem skott under sin dryga tolv minuter på isen.

26-årige Brage, som var ett av Hockeyallsvenskans stora utropstecken i fjol, rapporteras bli borta i minst ett par veckor. Skadan kommer mycket olyckligt för målvakten som nollade Sundsvall i måndags och tycktes vara på väg att nå fjolårsformen.

Vita Hästen fick sina mål från Adam Schmidt, Erik Olsson och Marcus Eriksson.

Den här artikeln handlar om: