Sök
Jeremy Colliton.
Nyheter

Moras skadekris – åtta spelare borta: ”Börjar bli gammalt nu”

Mora genomgår en minst sagt tuff period i Hockeyallsvenskan just nu. Gårdagens strafförlust mot Tingsryd var den femte matchen i rad utan seger för laget, och som grädde på moset kunde man lägga ytterligare tre spelare till den redan digra skadelistan.

Redan innan match klev Olov Lundqvist av med en ljumskskada. Under matchen klev sedan Christoffer Rasch av med en befarad hjärnskakning och även Patrik Karlkvist med en okänd skada, rapporterar DT.
– Det suger. Det här med skador börjar bli en gammalt nu. Grabbarna sätts i en tuff situation, säger Moras tränare Jeremy Colliton till tidningen.

Skadan på Lundqvist slår extra hårt då man redan saknar Erland Lesund, Patrik Eklund och Alexander Deilert på backsidan. Det innebär att Mora nu står med endast två seniorbackar hela. Bland forwards saknar man sedan tidigare Linus Johansson och Mats Hjort, som är på tryout.
– Det känns som att allt sker på en och samma gång. Vi sa det till killarna att det är inget lag som kommer tycka synd om oss. Det är så det fungerar. Vi måste gräva oss upp från det här, säger Colliton.

Den här artikeln handlar om: