Sök
Johan Porsberger
Nyheter

Försov sig bort från förra klubben – nu klar för Leksand

Förra veckan fick Johan Porsberger sparken från Asplöven – efter att han försovit sig och missat en träning.
Nu är han klar för spel i Leksand samtidigt som Lars Bryggman lämnar Leksand för Asplöven.
– Lars har gjort ett jättebra jobb här, men vi känner väl att vi har lite för lika spelartyper i laget. Vi behöver ha in mer fart, och när det här dök upp kändes det rätt, säger Christer Siik från Leksands sportråd till klubbens hemsida.

22-årige Porsberger, som öste in poäng i Luleås juniorlag en gång i tiden, sköt tolv mål och tretton assist på 52 matcher för Asplöven i HockeyAllsvenskan förra säsongen och hade gjort två mål och sju assist på 17 matcher innan han försov sig den här säsongen.
– Det känns som att jag har kört fast lite. Jag tycker inte att jag har varit dålig, men har inte fått den utdelning som jag har velat ha. På så sätt känns det ganska skönt faktiskt, sade han till kuriren.nu i samband med att han fick lämna Asplöven.

Jämngamle Bryggman hann med två mål och två assist på 19 matcher i Leksand och sköt det matchvinnande målet i sin sista match för klubben igår mot Vita Hästen.

 

Den här artikeln handlar om: