Sök
Nyheter
Måste se, måste höra

Ni har väl inte missat livsnödvändig ljud- och bild från den gångna veckan?

Om ni mot all förmodan skulle ha gjort det gör jag en liten uppdatering åt er här.

* * *

Idag är det tisdag. Det innebär ny podcast under rubriken Mjörnbergs Trashtalk. Idag är det spetsanfallaren Carl-Johan Svensson som sätter sig vid mikrofonen och berättar om det fantastiska draget i Karlskrona, om att ha självinsikt nog att tacka nej till Leksand, om tiden i IK Oskarshamn, om sin krånglande rygg, om ett alkoholstinnt telefonsamtal som hade kunnat sabba övergången till Troja och väldigt, väldigt, väldigt mycket annat intressant.

Det tycks för tillfället föreligga någon form av strulig fördröjning med Acast, men ni hittar som vanligt podden via Itunes och Podcaster (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller lyssnar kort och gott här: http://www.mjornberg.se/2015/11/17/13-carl-johan-svensson/

* * *

Den forne Halmstad och Mörrum-målvakten Mattias Pettersson har gjort en minst sagt succéartad comeback i Hockeyettan och fullständigt spikat igen kassen för sitt Lindlöven.

Jag och Niklas Holmgren bjöd in honom som gäst till den gångna veckans Studio Hockeyettan (där det i största allmänhet blev väldigt mycket målvaktssnack) för att förklara den remarkabla succén.

24-åringen är skapligt avslappnad inför framgången.

– Man vet hur det är att vara målvakt, när det går dåligt är man klappkass och när det går bra blir man höjd till skyarna, det är bara att gilla läget, konstaterade han.

Ni ser hela avsnittet av Studio Hockeyettan, säsongens nionde, här:

* * *

För en dryg vecka sedan gästade jag ju det tjusiga gänget i PowerPlay-studion (ett nytt avsnitt lär vara på gång inom kort för övrigt) och snackade både Hockeyettan och Hockeyallsvenskan. Lite upplysande klipp där jag lyfter fram spelare och lag som är redo för allsvenskan och hyllar nykomlingar kan ni njuta av nedan.Den här artikeln handlar om: