Sök
Kevin Elgestål.
SHL

Vita Hästen lånar Frölundaforward: ”Kan inte tänka långt fram just nu”

Vita Hästen ligger med snart halva serien spelad utanför en play off-plats. Man har under hela säsongen dragits med en lång skadelista, och tvingas lappa hål i laguppställningen genom att låna in spelare. Nu är det dags igen, när man lånar in forwarden Kevin Elgestål från Frölunda.
– En ung, lovande spelare som kommer spela med oss imorgon. Sedan ska han tillbaka och spela med Frölundas J 20 på lördag men därmed inte sagt att det inte kan bli mer spel med oss. Om allt går väl är han säkert tillbaka hos oss på måndag igen, säger Vita Hästens sportchef Niklas Czarnecki till Norrköpings Tidningar.

Elgestål har spenderat hela säsongen i Frölundas J20-lag, där han gjort fem poäng på nio matcher. Han har två SHL-matcher i bagaget, från säsongen 2013/14.

För Czarnecki gäller det att pussla ihop ett lag till varje match, med så många spelare på skadelistan. Man har bland fyra spelare borta med hjärnskakningar just nu.
– Jag kan inte tänka långt fram som sportchef just nu, det handlar om att reda ut situationen dag till dag. Vi är inte riktigt i den fasen utan min huvuduppgift måste vara att vi har ett slagkraftigt lag imorgon i första hand, säger han.

Den här artikeln handlar om: