Sök
Manuel Ågren.
Nyheter

Egen produkt blir kvar i Oskarshamn efter spel i FBK och Modo

Han har spelat juniorhockey i både Färjestad och Modo, men det är i IK Oskarshamn som Manuel Ågren har sina rötter. Nu står det klart att den 21-årige forwarden blir kvar i moderklubben efter att ha fått bra utdelning i Hockeyallsvenskan den här säsongen.

I dag skrev Ågren under ett nytt tvåårskontrakt med klubben.
– Vi är jätteglada att Manuel nu skrivit på för två nya säsonger i klubben. En egen produkt som gjort två bra säsonger och tagit ett stort kliv denna säsongen. Han fortsätter att utvecklas och är enormt viktig för oss då han spelar i alla spelformer, såsom powerplay och boxplay, säger sportchefen Roger Jönsson i ett pressmeddelande.

Inför kvällens match mot Tingsryd hade Ågren svarat för sex mål och totalt sju poäng på 24 matcher.

Den här artikeln handlar om: