Sök
151120 Tingsryds Alexander Ruuttu har gjort 1-0 till Tingsryd och jublar med Drew Paris under ishockeymatchen i hockeyallsvenskan mellan Tingsryd och Pantern den 20 November 2015 i Tingsryd. Foto: Jonas Gustafsson / BILDBYRN / Cop135 …
Tingsryds AIF

Tingsryd tog hem kampen om Småland – utökar serieledningen

När Tingsryd gästade Oskarshamn var det ett på förhand minst sagt oväntat toppmöte i den 25:e omgången av Hockeyallsvenskan. Och det var de serieledande gästerna som tog hem kampen mellan Smålandslagen, när slutresultatet skrevs till 4-1.

Det var annars Oskarshamn som tog ledningen genom Joakim Hagelin i den första perioden. Tingsryd tog över greppet om matchen med två sena mål i den andra perioden, och när Alexander Ruuttu satte sitt andra mål fram till 3-1 med en läcker backhanddragning i mitten av tredje var det mer eller mindre avgjort.

Drew Paris satte till sist den slutgiltiga spiken i kistan, med 4-1 i öppen kasse. Tingsryds första mål kom genom Niklas Enberg.

I och med segern utökade Tingsryd sin överraskande serieledning till fem poäng framför AIK, som endast lämnade Karlskoga med en poäng i bagaget.

Den här artikeln handlar om: