Sök
151013 AIK:s Jesper FršdŽn jublar efter ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan AIK och Karlskoga den 13 oktober 2015 i Stockholm. Foto: Johanna Lundberg / BILDBYRN / kod JL / 135465 …
Nyheter

AIK vann komfortabelt på Hovet – nu väntar seriefinal

AIK tog hem en relativt bekväm seger i dagens hemmamatch mot Oskarshamn. Slutresultatet skrevs till 3-0, efter att stockholmarna gjort ett mål i varje period.

Oskarshamn började pressa på i jakten på en reducering i den tredje perioden. Men då schabblade Oscar Engsund med pucken i den egna zonen, vilket ledde till att Fredrik Hynning kunde sno den och spela fram Calle Åsell till spiken i kistan.

De två första AIK-målen gjordes av Daniel Olsson-Trkulja och Jesper Frödén. Härnäst väntar nu en ren seriefinal borta mot Tingsryd för AIK, på onsdag. Vinner man den matchen tar man över serieledningen från smålänningarna.

Den här artikeln handlar om: