Sök
Västerås IK

Urläckra straffen gav Vita Hästen segern i Västerås

Victor Crus Rydberg har inte rosat marknaden sedan han återvände hem till Sverige för spel i Vita Hästen efter två säsonger i juniorligan OHL med Plymouth Whalers. Men på tisdagskvällen såg 20-åringen till att skapa positiva rubriker för sin insats i bortamötet med Västerås.

Crus Rydberg lyckades nämligen leda Norrköpingslaget till en 3-2-seger efter en konststraff som hette duga:

Crus Rydberg svarade för två mål i den fem omgångar långa straffläggningen. Amerikanen Adam Schmidt sköt Hästens båda mål under ordinarie matchtid medan Christopher Fish och Nick Sorkin sköt Västerås mål.

Vita Hästens målvakt Axel Brage var en annan orsak till att laget fick med sig två poäng från ABB Nord Arena. Han stoppade 40 av de 42 skott som hemmalaget avfyrade.

Den här artikeln handlar om: