Sök
Johan Mattsson.
Timrå IK

Mattsson agerade vägg – höll andra raka nollan

Hockeylivet leker för Timrå och Johan Mattsson just nu. I dag ledde målvakten medelpadingarna till fjärde raka segern och den sjätte segern på de sju senaste matcherna, efter att han själv hållit sin andra raka nolla.

Efter att Mattsson nollat Almtuna med 30 räddningar i torsdags var det i dag dags för Pantern att gå bet i sina försök att överlista Timrå-keepern. 23-åringen stoppade samtliga 32 skott han ställdes emot i en match hans lag vann med 2-0 på bortaplan.

Framåt var det Jeremy Boyce-Rotevall och Andreas Molinder som bidrog med varsitt mål för gästerna, där den sistnämndas kom efter en läcker passning från Färjestadslånet Johan Persson. Därmed har Persson svarat för poäng i tre av fyra matcher sedan han anslöt från värmlänningarna.

Timrå gick i och med dagens seger ikapp Pantern i tabellen och är nu på samma poäng som Malmö-laget på åttondeplatsen, men ligger bakom till följd av sämre målskillnad.

Den här artikeln handlar om: