Sök
Emil Bejmo
Nyheter

Mora tappade betryggande ledning – vann efter straffar

Mora såg ut att gå mot en säker seger i det allsvenska mötet med jumbon Sundsvall hemma i Smidjegrav i kväll. Men trots en 3-1-ledning sent i den tredje perioden fick man inte med sig tre poäng från matchen.

Två sena mål av Mathias Månsson tog in Sundsvall i matchen och tvingade fram en förlängning som i sin tur utmynnade i en straffläggning. Väl där klev Emil Bejmo fram och sköt Mora till en 4-3-seger. Tvåpoängaren gör att man passerar IK Pantern och kliver upp på tionde plats i tabellen.

Moras övriga mål gjordes av Patrik Karlkvist, Andreas Stene och Kristian Jakobsson.

Sundsvall fick sitt första mål i matchen från Viktor Hetzberg. Laget är allt jämt tvärsist i tabellen, hela elva poäng från Björklöven ovanför kvalstrecket.

Den här artikeln handlar om: