Sök
Henrik Björklund.
Nyheter

Pantern kvitterade tre gånger om – men Karlskoga fick sista ordet

I en svängig match i Malmö Isstadion hade gästande Bik Karlskoga ledningen tre gånger om – bara för att få se ledningarna ätas upp av Pantern. Men när det blev straffläggning var det ändå gästerna som tog hem bonuspoängen.

Karlskoga startade bäst och lämnade den första perioden med en 2-0-ledning, efter mål från Henrik Björklund och Marcus Nilsson. Men innan ens halva den andra perioden var spelad hade Pantern kvitterat, genom Pontus Netterberg och Erik Nyström. Bara ett par minuter senare tog Bik ledningen genom Björklund igen, men halvvägs in i den tredje perioden kvitterade Pantern återigen genom Patrik Blomberg.

Därefter upprepades historien ännu en gång, med ledningsmål från Daniel Wessner och kvittering från Patrik Blomberg, innan det var dags för straffläggning där Henrik Björklund var den enda som lyckades näta.

I och med poängtappet förlorade Karlskoga sin tredjeplats i tabellen till Oskarshamn, som i och med segern mot Almtuna passerade Bik med en poäng.

Den här artikeln handlar om: