Sök
Erik Källgren.
Västerås IK

Fortsatt kräftgång för Västerås – stoppades av JVM-keepern

Frågan är om tåget har gått för Västerås i kampen om de två topp-positionerna i Hockeyallsvenskan? Mycket talar för det efter att man gått på pumpen för tredje matchen i rad i bortamötet mot Oskarshamn. I och med dagens nederlag har man 13 poäng upp till Tingsryd på andraplatsen.

Den som satte käppar i hjulet för Västerås på lördagen var Juniorkronornas tredjemålvakt från JVM, Erik Källgren. Den från Linköping utlånade burväktaren stoppade 31 av 32 skott och var isens främsta spelare. Tack vare ynglingens topp-prestation tog också Oskarshamn över tredjeplatsen från VIK i tabellen.

Målskyttar för hemmalaget i dagens match var stjärntrion Mitch Wahl, Arsi Piispanen och Joakim Hagelin, medan Jeremy Williams var den enda gästande spelaren som lyckades överlista Källgren i matchen.

Den här artikeln handlar om: