Sök
Toronto

VIDEO: Här lackar målvakten ur på Bellemare

Nattens match mellan Philadelphia Flyers och Toronto Maple Leafs bjöd inte bara på ett vackert solomål signerat rookiebacken Shayne Gostisbehere. Det fanns även en hel del temperament i drabbningen också.

Någon som fick erfara just det var den tidigare Skellefteåprofilen Pierre-Édouard Bellemare. Halvvägs in i matchen drev fransmannen in mot Torontomålet och kolliderade lätt med målvakten James Reimer. Det fick Reimer att tappa humöret. Han delade ut några riktigt elaka slag mot Bellemare med sin klubbhandske, men lyckades trots det undvika att bli utvisad. Bellemare däremot fick åka och sätta sig på botbänken för målvaktsinterference.

Matchen innehöll även ett slagsmål mellan gästernas lagkapten Dion Phaneuf och Flyers center Brayden Schenn:

Den här artikeln handlar om: