Sök
Michael Haga.
Nyheter

Imponerande vändning av Almtuna – tungt för Asplöven

Timrå fick ”bara” med sig två poäng från matchen mot Leksand, och därmed hade Asplöven chans att knappa in en poäng på det Roger Forsberg-ledda laget i botten av tabellen.

Och det såg länge ut som att man skulle lycka med det. En bit in i andra perioden ledde nästjumbon med 4-1, och gick mot en säker och imponerande bortaseger. Men formstarka Almtuna sköt fyra raka mål, vann matchen med 5-4, och befäste sin fina placering i HockeyAllsvenskan.

Almtuna är femma, med nio poäng ned till tabellnian Mora. Mora har dock spelat en match färre. Asplöven har spelat 40 matcher, att jämföras med Timrås 42, och har just nu åtta poäng upp till en plats på säker mark.

Almtuna – Asplöven 5-4 (1-2, 2-2, 2-0)
Almtuna: Michael Haga, Anton Öhman, Sebastian Hartmann, Martin Janohls, Oscar Milton
Asplöven: Sebastian Dyk, Elias Edström, Sebastian Harila, Scott Macaulay

Den här artikeln handlar om: