Sök
Cristopher Nilstorp.
Växjö Lakers HC

Modo uppges vara på jakt efter guldmålvakten

Den tilltänkte förstemålvakten Adam Reideborn har fått se sig omkörd av Jonatan Bjurö under säsongen, och ryktas bort inför nästa säsong. Nu ser Modo ut att ha hittat ett huvudspår i jakten på en ny burväktare inför nästa säsong.

MrMadhawk skriver nämligen på sin blogg att en källa gör gällande att Modo ska vara riktigt sugna på den dubbla SM-guldmålvakten Cristopher Nilstorp. ”Torpet” vann SM-guld 2011 med Färjestad, och så sent som förra säsongen med Växjö.

32-åringen har haft en tung säsong med mästarlaget, och ligger på en räddningsprocent på svaga 89,6. Till nästa säsong har Växjö såväl Viktor Andrén som Stefan Steen under kontrakt. MrMadhawk skriver emellertid att just Steen kan vara ett namn för Färjestad.

Nilstorp har också hunnit med spel i Rögle och Malmö i Sverige, och utöver det även sex NHL-matcher för Dallas Stars.

 

Den här artikeln handlar om: